Bruiloften

Shorty and the DJ bieden bijzondere optredens voor bruiloften.

Voor veel bruidsparen is het een lastige keuze: een DJ of toch live muziek? Shorty and the DJ zijn de oplossing. Met een grote setlijst, een professionele (maar ook gezellige) DJ en jaren aan ervaring is dit écht een geschikte act voor uw bruiloft. De formatie van een DJ en een zanger maken van elke bruiloft een onvergetelijk feest en zij kunnen u op alle muziekstijlen bedienen.

Shorty and the DJ verzorgen de complete avond. De live gezongen sets worden afgewisseld door de muziek van de DJ waardoor het feest, zonder pauzes, de hele avond door kan gaan. Een podium is niet nodig. Tijdens de livesets beweegt de zanger zich tussen uw gasten door met zijn draadloze microfoon.

Een belangrijke keuze

Het organiseren van uw bruiloft is iets wat u (als het goed is ;-)) maar één keer doet. Dan is het belangrijk dat u geen overhaaste beslissingen neemt, zeker niet als het aankomt op de muzikale invulling van uw feest. Het entertainment tijdens uw feest bepaald de sfeer en Shorty and the DJ zijn zich daarvan zeer bewust. Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring hebben zij het vertrouwen gekregen van vele bruidsparen. Door het groot aantal optredens dat zij hebben verzorgd hebben zij niet alleen een koffer vol muziek, maar ook een schat aan ervaring weten op te bouwen. Het aanvoelen van de sfeer en daarop kunnen anticiperen is waar zij ervaringsdeskundigen in zijn.

Daarbij regelt u de invulling van entertainment van uw bruiloft bij één partij. Dat maakt het overzichtelijk en zij kunnen u een persoonlijk advies geven als het gaat om het organiseren van uw feest indien u daar behoefte aan heeft. Het geluid en licht wordt professioneel verzorgd op uw locatie. Alles is inclusief.

Hoe ziet een feest met Shorty and the DJ eruit?

Shorty and the DJ brengen u een avondvullend programma. De begin- en eind tijden worden in overleg afgestemd.

De livesets worden afgewisseld met de DJ en duren 30 tot 40 minuten per set. Uit ervaring is gebleken dat deze combinatie het feest in een topconditie houdt. Zowel de DJ als de zanger bieden een grote diversiteit aan muziek. Van de klassiekers uit de 70’s en 80’s tot Nederlandstalig en de top 40 hits van nu. Afhankelijk van de sfeer en wensen van het publiek zullen ze op de avond zelf bekijken wat het beste aanslaat.

Invulling van de bruiloft

Door de vele jaren ervaring weten Shorty and the DJ dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Zij hechten er dan ook waarde aan om rechtstreeks contact te hebben met het bruidspaar, zonder tussenkomst van andere partijen. Dat werkt wel zo prettig om uw wensen met betrekking tot uw muzikale invulling één op één te kunnen bespreken. Ook delen Shorty and the DJ graag hun ervaringen en tips! Zij nemen de organisatie van uw entertainment uit handen en dat geeft een goed gevoel. Als bruidspaar heeft u immers nog wel meer zaken te regelen voor uw feest!

Vele mogelijkheden

Shorty and the DJ zijn niet alleen inzetbaar voor uw bruiloft, maar bijvoorbeeld ook voor uw ceremonie. Heeft u een bijzonder nummer wat u graag gezongen zou willen hebben op uw ceremonie of uw feest? Shorty and the DJ zingen het graag voor u!

Waar treden Shorty and the DJ allemaal op?

Shorty and the DJ treden op in heel Nederland. Het maakt niet uit waar uw bruiloft wordt gevierd.

Hebben jullie ook recensies van optredens?

Jazeker! Kijk op onze recensie pagina. Bovendien kunt u via onze social media          veel reacties van onze klanten lezen en nog veel meer filmpjes en foto’s bekijken. Wij vinden het belangrijk dat de reacties die men over onze optredens schrijven authentiek en oprecht zijn. Zo krijgt u de juiste indruk van onze optredens. Met die reden zijn de recensies van onze klanten geplaatst op de website van onze partner genaamd: boekingsbureau Bandzoeker.nl. Wij werken daar onder de naam TopBottom DJ and Vocals. Klik hier om onze recensies te bekijken. 

Zekerheid

Zekerheid met betrekking tot uw feest is belangrijk. Met die reden zijn Shorty and the DJ aangesloten bij boekingsbureau Bandzoeker.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.

Impressie

Hieronder treft u een aantal video fragmenten om u een impressie te geven van een avond met Shorty and the DJ.

Video

Video

Video

Video