Recensies Shorty & The DJ

Wij willen al onze klanten hartelijk danken voor het vertrouwen en het plaatsen van de recensies.

 

“Spot-on!”

Geweldig! De persoonlijke aandacht vooraf, Robert is makkelijk in de omgang en staat overal voor open. Zelfs onze wens voor een “bijzondere” openingsdans werd geweldig opgepakt. De avond zelf was fantastisch, alles was van te voren al behandeld waardoor je op de avond zelf eigenlijk alleen maar “hallo” hoeft te zeggen en de rest gaat vanzelf! Robert en Alex; bedankt! Zonder jullie inzet zou de avond niet het succes zijn geweest dat het was!

Door: Mignon & Paul Feestlocatie: Parkrestaurant Anafora

“Onvergetelijk feest!”

Wat hebben wij een topfeest gehad op onze bruiloft! ze voelen het publiek goed aan en de dansvloer staat de hele avond vol. Ook omdat ze met z’n 2en zijn en je dus geen pauze hebt blijft het feest lekker doorgaan! Ik zou ze aan iedereen aanraden. Robert kan erg goed zingen, ons openingsnummer heeft hij gezongen!

Door: Margreet Sieders Feestlocatie: Grenzeloos Enzo te Doldersum

“Geweldig!”

Dj Alex en zanger Robert hebben er een top feest van gemaakt op onze bruiloft! Veel verschillende soorten muziek, zodat het voor iedereen een top feest is geworden. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad mede dankzij jullie! Nogmaals ontzettend bedankt, jullie zijn super! Veel liefs Kevin en Linsey.

Door: Kevin en Linsey Koppe Feestlocatie: ‘t Twiskerslot

DJ zanger optreden feest

“Topfeest!!”

Met dank aan Robert & Alex werd ons 12,5jaar huwelijksfeest een topfeest! Persoonlijke aandacht vooraf, flexibel, breed repertoire, garandeerd een volle dansvloer! Alleen maar positieve reacties ontvangen, en wat ons betreft het volgende feest weer !! Kun je 13 jaar huwelijk ook vieren??

Door: Ruud Neeft Feestlocatie: Krommenie

Bruiloft DJ zanger optreden feest

“Geweldige sfeer, afwisselende muziek, fantastische zanger”

Er was een klik vanaf het 1e moment dat wij contact hadden met Alex & Robert alles is bespreekbaar, leven zich goed in en maken zichzelf echt onderdeel van het gezelschap en het feestje. Ze voelen feilloos aan wat er nodig is om het feestje op gang te krijgen en te houden en Robert is echt een super zanger die een zeer uitgebreid repetoire aan liedjes ten gehore brengt.

Door: Ray & Sandra Feestlocatie: Almere

“Mede dankzij jullie is het een fantastische avond geworden!”DJ zanger bruiloft jubileum

Een echte aanrader voor ieder feest!

Wisten de hele avond alle mensen op de vloer te houden met hun optreden!

Door: Bart en Jose Feestlocatie: Appelcafe Gruun

“Geweldig”

Zij hebben voor ons de avond onvergetelijk gemaakt. Iedereen stond op de dansvloer!

Door: Rene en Anita Massop Feestlocatie: De Weistaar

“Top feest, hebben er echt een feestje van gemaakt!”

Was erg mooi optreden, zanger – DJ combi werkte erg goed! Ze zwepen het publiek goed op en hebben erg leuke acts tussendoor. Zeker aan te raden voor een huwelijksfeest!!!!

Door: Jolanda en Eelke Feestlocatie: Rijk van de Keizer

“Magisch, persoonlijk en fenomenaal!”

De betrokkenheid was enorm en dat zorgde voor een fantastische avond!!! Zelfs onze wens voor ons openingsdans nummer heeft Robert uit laten komen, een nummer die hij nog niet kende heeft hij toch zelf gezongen! Echt top! Goede afwisseling tussen NL nummers, oude hits en feestmuziek. Goede organisatie.

Door: Siebe en Irene Feestlocatie: Chateau Presseux

“Nog meer dan we ervan verwacht hadden”

Het was een super feest. De muziek was top en de zang was ook top! Wil je zelf een liedje zingen, is dat ook geen probleem.

Door: Yuri en Gea Feestlocatie: De Postwagen Tolbert

U kunt onze (ruim 25) recensies lezen op de site van:

 

Wij werken al vele jaren samen met Bandzoeker onder de naam TopBottom DJ and Vocals. Bandzoeker is één van de grootste boekingsbureaus van Nederland. Dat geeft vertrouwen.

Op de website van Bandzoeker treft u oprechte recensies geschreven door onze klanten. Klik op het logo van Bandzoeker.nl om de naar de recensie pagina van Bandzoeker te gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

U kunt ons bereiken via het e-mail adres:

Info@shortyandthedj.nl

Telefoonnummer:

☏ 06 – 81 65 06 05 (ook voor What’s app)

Bekijk onze Social Media: