Recensies Shorty & The DJ

Wij willen al onze klanten hartelijk danken voor het vertrouwen en het plaatsen van de recensies.

 

“Spot-on!”

Geweldig! De persoonlijke aandacht vooraf, Robert is makkelijk in de omgang en staat overal voor open. Zelfs onze wens voor een “bijzondere” openingsdans werd geweldig opgepakt. De avond zelf was fantastisch, alles was van te voren al behandeld waardoor je op de avond zelf eigenlijk alleen maar “hallo” hoeft te zeggen en de rest gaat vanzelf! Robert en Alex; bedankt! Zonder jullie inzet zou de avond niet het succes zijn geweest dat het was!

Door: Mignon & Paul Feestlocatie: Parkrestaurant Anafora

“Onvergetelijk feest!”

Wat hebben wij een topfeest gehad op onze bruiloft! ze voelen het publiek goed aan en de dansvloer staat de hele avond vol. Ook omdat ze met z’n 2en zijn en je dus geen pauze hebt blijft het feest lekker doorgaan! Ik zou ze aan iedereen aanraden. Robert kan erg goed zingen, ons openingsnummer heeft hij gezongen!

Door: Margreet Sieders Feestlocatie: Grenzeloos Enzo te Doldersum

“Geweldig!”

Dj Alex en zanger Robert hebben er een top feest van gemaakt op onze bruiloft! Veel verschillende soorten muziek, zodat het voor iedereen een top feest is geworden. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad mede dankzij jullie! Nogmaals ontzettend bedankt, jullie zijn super! Veel liefs Kevin en Linsey.

Door: Kevin en Linsey Koppe Feestlocatie: ‘t Twiskerslot

DJ zanger optreden feest“Topfeest!!”

Met dank aan Robert & Alex werd ons 12,5jaar huwelijksfeest een topfeest! Persoonlijke aandacht vooraf, flexibel, breed repertoire, garandeerd een volle dansvloer! Alleen maar positieve reacties ontvangen, en wat ons betreft het volgende feest weer !! Kun je 13 jaar huwelijk ook vieren??

Door: Ruud Neeft Feestlocatie: Krommenie

Bruiloft DJ zanger optreden feest

“Geweldige sfeer, afwisselende muziek, fantastische zanger”

Er was een klik vanaf het 1e moment dat wij contact hadden met Alex & Robert alles is bespreekbaar, leven zich goed in en maken zichzelf echt onderdeel van het gezelschap en het feestje. Ze voelen feilloos aan wat er nodig is om het feestje op gang te krijgen en te houden en Robert is echt een super zanger die een zeer uitgebreid repertoire aan liedjes ten gehore brengt.

                                                                Door: Ray & Sandra Feestlocatie: Almere

“Mede dankzij jullie is het een fantastische avond geworden!”DJ zanger bruiloft jubileum

Een echte aanrader voor ieder feest!

Wisten de hele avond alle mensen op de vloer te houden met hun optreden!

Door: Bart en Jose Feestlocatie: Appelcafe Gruun

 

 

“Geweldig”

Zij hebben voor ons de avond onvergetelijk gemaakt. Iedereen stond op de dansvloer!

Door: Rene en Anita Massop Feestlocatie: De Weistaar

 

 

 

 

“Top feest, hebben er echt een feestje van gemaakt!”

Was erg mooi optreden, zanger – DJ combi werkte erg goed! Ze zwepen het publiek goed op en hebben erg leuke acts tussendoor. Zeker aan te raden voor een huwelijksfeest!!!!

Door: Jolanda en Eelke Feestlocatie: Rijk van de Keizer

 

 

 

“Magisch, persoonlijk en fenomenaal!”

De betrokkenheid was enorm en dat zorgde voor een fantastische avond!!! Zelfs onze wens voor ons openingsdans nummer heeft Robert uit laten komen, een nummer die hij nog niet kende heeft hij toch zelf gezongen! Echt top! Goede afwisseling tussen NL nummers, oude hits en feestmuziek. Goede organisatie.

Door: Siebe en Irene Feestlocatie: Chateau Presseux

 

 

“Nog meer dan we ervan verwacht hadden”

Het was een super feest. De muziek was top en de zang was ook top! Wil je zelf een liedje zingen, is dat ook geen probleem.

Door: Yuri en Gea Feestlocatie: De Postwagen Tolbert

 

 

U kunt onze (ruim 25) recensies lezen op de site van:

 

 

Wij werken al vele jaren samen met Bandzoeker onder de naam TopBottom DJ and Vocals. Bandzoeker is één van de grootste boekingsbureaus van Nederland. Dat geeft vertrouwen.

Op de website van Bandzoeker treft u oprechte recensies geschreven door onze klanten. Klik op het logo van Bandzoeker.nl om de naar de recensie pagina van Bandzoeker te gaan.

Tevens kunt u ook op Google onze reviews/recensies lezen. Wij hebben onze klanten benaderd om ook via deze weg u te informeren over hun beleving van Shorty and the DJ. 

Gebaseerd op 7 recensies
Marleen van Seggelen
Marleen van Seggelen
2023-05-28
De hele avond heerlijk kunnen dansen op verschillende muziek. Onwijs genoten van mijn verjaardagsfeestje. Als je leuke muziek op een feestje wilt dan zijn ze zeker een aanrader.
Wilma Vels
Wilma Vels
2023-05-19
Wat hebben we genoten van een avond muziek, zang gecombineerd met DJ. Zeer afwisselend repertoire, goede zangstem en hoogkwaliteit apparatuur/techniek. En een hele goede samenwerking tussen de zanger Robert en de DJ Alex. Een aanrader voor een feestje, bruiloft of partij. Wilma Vels-Mann
Nicole Bangma
Nicole Bangma
2023-05-01
Leuke spontane heren! Ze maken er echt een feest van! Ons 12,5 jarig jubileum was geslaagd.
Leroy van Putten
Leroy van Putten
2023-04-30
12,5 jaar getrouwd, dus dat moest gevierd worden. Super avond gehad door hun. Alles was top geregeld die avond.
Lissy Kempeners
Lissy Kempeners
2023-04-13
Shorty and the DJ, Super bedankt voor het compleet maken van ons 40 jarig huwelijksfeest. Wat hebben jullie geweldig ingespeeld op alle onverwachte optredens van onze gasten. Het was een onvergetelijke avond, wij hebben volop genoten ! Nogmaals super bedankt ! Liefs Lissy en Eric
Henk van Empelen
Henk van Empelen
2023-03-30
Wat een top feest hebben wij gehad, ons 25 jarig huwelijk samen met Shorty & the DJ. Een echte aanrader, muziek voor iedereen. De combinatie van een Dj een live zanger vond iedereen echt te gek, het maakte ons feest compleet. Wil je een feestje boek dan Shorty & the DJ, wij zoudne het zo weer doen 🙂
Astrid Scheffe
Astrid Scheffe
2023-03-29
Jullie waren top! Bedankt voor de gezellige avond. Lekker gezongen. We kunnen terugkijken op een geslaagd verjaardagsfeest.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

U kunt ons bereiken via het e-mail adres:

Info@shortyandthedj.nl

Telefoonnummer:

☏ 06 – 81 65 06 05 (ook voor What’s app)

Bekijk onze Social Media: